Menu

Operater u proizvodnji (m/ž)

Koprivnica

 

Traže se  osobe sa završenom srednjom školom, prvenstveno tehničkih i tehnoloških usmjerenja (električari, strojari, strojobravari, prehrambeni tehničari…) koje su inicijativne, odgovorne i timski orijentirane.
Iskustvo u radu na strojevima ili nekoj proizvodnoj djelatnosti predstavljat će prednost pri zapošljavanju, ali prilika se  daje i osobama bez relevantnog iskustva koje su motivirane za rad i učenje.

Slanjem svoje prijave za posao, dajete svoju izričitu suglasnost da Carlsberg Croatia d.o.o. sa sjedištem u Koprivnici, Ulica Danica 3, (u daljnjem tekstu: Carlsberg) koristi i obrađuje Vaše osobne podatke koje je primio u svrhe Vaše prijave za posao. Također, dajete suglasnost da Carlsberg koristi Vaše osobne podatke i za potrebe ponovne obrade prijave za posao u slučaju da se otvori novo radno mjesto u Carlsbergu.

Više o Carlsbergovoj politici privatnosti saznaj ovdje.


NAPOMENA - kontaktirat će se  samo kandidati koji uđu u uži krug. 

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: 'Newtonsoft.Json.Linq.JValue' does not contain a definition for 'image'
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at ASP._Page_Views_Custom_Partials_Grid_Editors_media_cshtml.Execute() in c:\home\site\wwwroot\Views\Custom\Partials\Grid\Editors\Media.cshtml:line 6
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Custom_Partials_Grid_Editors_Base_cshtml.Execute() in c:\home\site\wwwroot\Views\Custom\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 25

PRIJAVI SE!

Vašu ponudu sa životopisom očekujemo do 9.2.2023. putem linka za prijavu.

POŠALJI SVOJ ŽIVOTOPIS OVDJE!