Menu
Employees (1)

Pridruži nam se

Carlsberg nudi uzbudljive karijere u svijetu pivarstva

Svaki dan u Carlsbergu predstavlja priliku za osobni i profesionalni razvoj. Potrebna je samo hrabrost suočiti se izravno s izazovima, strast za pobjedom i težnja za usavršavanjem iz dana u dan.

U neprekidnom radu na našoj strategiji rasta, tražimo talentirane pojedince koji su u stanju postizati izvanredne rezultate na radnom mjestu koje se neprestano razvija. U kojem god dijelu Carlsberg grupacije radili, imate priliku ostaviti svoj trag i napraviti značajan utjecaj na poslovanje upravo kroz svoje ideje.

Proces regrutacije i selekcije

Nastojimo što brže i kvalitetnije prepoznati prave kandidate, zbog čega mnogo truda ulažemo u proces odabira. Procjenjujemo vještine i kompetencije kandidata, kao i potencijal da se dugoročno uklope u vrijednosti kompanijske kulture.

Nakon procesa regrutacije i prikupljanja dovoljnog broja prijava započinje proces selekcije– odabira najboljih kandidata za pojedino radno mjesto. Glavnu ulogu u ovom procesu imaju psiholozi koji na temelju različitih testova pokušavaju zaključiti koji kandidat svojim profilom najbolje odgovara zahtjevima pojedinog radnog mjesta. Proces selekcije u pravilu završava intervjuiranjem kandidata koji su ostvarili povoljan uradak na testovima. Intervjue provode predstavnik službe ljudskih potencijala i izravno nadređeni budućem zaposleniku. Obično se nakon provođenja intervjua sa svim kandidatima donosi odluka o tome kojeg od njih će se zaposliti, ali ponekad kandidati mogu pristupiti i drugim oblicima procjene i testiranja, kao što su studije slučaja, centri procjene, igre uloga itd., a sve radi kvalitetnije procjene ponašanja u realnim situacijama.

Kroz sve ovo prolazi se kako bi se posao ponudio kandidatima koji imaju najveću vjerojatnost njegova uspješnog obavljanja. Nastojimo pronaći zaposlenike koji se uklapaju kako u stručne zahtjeve pozicije, tako i u kompanijsku kulturu. Tako pokušavamo osigurati dugoročan uspjeh kompanije te uspješne i motivirane zaposlenike.

Obrada i zaštita osobnih podataka kandidata u selekciji i regrutaciji

Tijekom procesa regrutacije i selekcije Carlsberg Croatia d.o.o. prikuplja, obrađuje, pohranjuje osobne podatke kandidata kako bismo obradili prijave za posao.
Carlsberg treba osobne podatke kandidata kako bismo proveli razne aktivnosti povezane s prijavom za posao u našem društvu te radi poštivanja obveza postupka zapošljavanja i obveza trgovačkog društva.

O svim pojedinostima i detaljima vezano za prikupljanje, obradu i čuvanje osobnih podataka kandidata za pozicije unutar Carlsberga Croatia pravovremeno informiramo sve sudionike selekcijskih procesa.

Naša je politika da ne čuvamo osobne podatke dulje no što je to potrebno. Svi kandidati uključeni u uže krugove selekcije mogu potpisati Pristanak čime Carlsbergu dozvoljavaju čuvanje dostavljenih osobnih podataka na razdoblje od 2 godine od datuma potpisa – na taj način možemo ponovno kontaktirati osobe u slučaju da se otvori radno mjesto za koje smatramo da bi ti kandidati odgovarali. Kandidati mogu u bilo kojem trenutku i bez ikakvih posljedica povući svoju privolu ili zatražiti brisanje osobnih podataka.


Imate li bojazni ili pitanja na temu zaštite osobnih podataka, možete se javiti na kontakt: [email protected].

Novi zaposlenici

Jako nam je važno da svi novi zaposlenici postanu ponosni ambasadori Carlsberg grupacije. Na tome radimo kroz interaktivan i praktičan program orijentacije kroz koji prolaze svi novozaposleni. Njegova svrha je da zaista razumiju ZAŠTO smo ovdje i ŠTO ZAISTA MISLIMO kada kažemo PROIZVODNJOM PIVA ZA BOLJE DANAS I BOLJE SUTRA.

Otvorene pozicije u Carlsberg Croatia

Spremni ste postati dio dinamičnog i kreativnog tima iz zanimljivog svijeta pivarske industrije? 

Sve naše otvorene pozicije možete vidjeti ovdje ili nam pošaljite otvorenu molbu na [email protected]

Saznaj više

Klikni na sljedeće linkove za više informacija