Menu
proizvodnja-min.png

Naša pivovara

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg koja je trenutno prisutna na više od 150 svjetskih tržišta. Uspjeh kompanije temeljen je na njenim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s istinskim ljubiteljima piva.

Koprivnička pivovara, najnovija je, najmodernija i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj. Svojim odgovornim ponašanjem postavili smo primjer za poslovanje u skladu s najvišim ekološkim standardima i kvalitete u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva. Carlsberg Croatia je pivovara s međunarodno potvrđenim integriranim sustavom upravljanja.

Naš uspjeh temeljimo ponajprije na našim zaposlenicima, timu od 300 odgovornih i ambicioznih profesionalaca, predanih ostvarivanju napretka i rasta svoje kompanije i svojoj ulozi u razvoju kompetitivne, uspješne i odgovorne industrije piva u Hrvatskoj.

Kao jedna od najvećih pivovara na hrvatskom tržištu, Carlsberg kroz svoje brendove donosi zabavu i osvježenje. Naš asortiman sastoji se od internacionalnih pivskih brendova Carlsberg, Tuborg, Grimbergen, Holsten i cidera Somersby te lokalnog brenda – PAN. Pan je tijekom posljednjih nekoliko godina obogaćen širokom paletom asortimana koji donose osvježenje za svačiji ukus, a uključuju Pan Zlatni, Pan Lager, Pan Tamni, Pan Free i Pan Radlere.

1971.

Osnovana Panonska Pivovara

1972.

Počinje lokalna proizvodnja Tuborga pod licencom

1994.

Carlsberg kupuje dionice Panonske pivovare

IMG_0722.jpg

1997.

Otvorena nova pivovara u Koprivnici

market-bg.png

2002.

Carlsberg postaje vlasnik pivovare

2004.

Panonska pivovara mijenja ime u Carlsberg Croatia

2008.

Carlsberg Croatia preuzima upravljanje nad mađarskim i slovenskim tržištem

2017.

Više od 300 zaposlenika