Menu

Ukrcajte se na Pan vlak i posjetite Renesansni festival

Dobar plan za vikend koji ne uključuje odlazak na obalu, nudi Koprivnica. Na izlet i Renesansni festival možete bezbrižno jer Pan pivo osiguralo je besplatan vlak iz Zagreba.

Zagreb, 20.8. 2019. –  Besplatni Pan Renesansni vlak koji iz Zagreba u subotu polazi za Koprivnicu sjajna je opcija za sve one koji vikend još nisu isplanirali – ne samo da omogućuje jednostavan odlazak na Renesansni festival, već i u obilazak Carlsbergove pivovare.

Pan vlak, koji polazi s Glavnog kolodvora u subotu 24. kolovoza u 10:20* sati sve zainteresirane besplatno vozi u Koprivnicu, kamo stiže u 11:32. Za sve goste s koprivničkog kolodvora zatim je osiguran prijevoz autobusom do Carlsberga Croatia. U pivovari od 12 do 14 h izletnici mogu uživati u odličnom pivu i obilascima pivovare, te naučiti više o proizvodnji piva i cidera.

Nakon programa u pivovari, autobusi izletnike prevoze do mjesta održavanja Renesansnog festivala, gdje mogu uživati u bogatom programu koji ovaj veliki festival nudi. Izvorna hrana iz renesansnog razdoblja, nastupi skupina iz različitih zemalja, stari obrti, atrakcije.. na impresivno uređenom prostoru koji okružuje ostatke stare koprivničke utvrde uistinu se ima što vidjeti, ali i dobro pojesti i popiti.

Nakon popodneva na svježem zraku i uz zanimljiv program, goste autobusi od 18.50 voze do vlaka, koji ih s polaskom u 19.58 – vraća u Zagreb. Zato, ako još uvijek ne znate što za vikend – isplanirajte subotu u prekrasnoj Koprivnici!

*Preporučamo dolazak na kolodvor 20 minuta prije polaska vlaka

PAN VLAK – RASPORED – 24.8.2019. :

  • 20 Polazak vlaka, Zagreb Glavni kolodvor (dolazak u KC 11.32)
  • 11:40 Polazak organiziranih autobusa sa željezničkog kolodvora u Koprivnici na Dan otvorenih vrata u pivovaru Carlsberg Croatia
  • 12:00 početak dana otvorenih vrata
  • 14:00 polazak autobusa iz pivovare Carlsberg Croatia na Renesansni festival
  • 18:50 polazak autobusa s Renesansnog festivala na željeznički kolodvor
  • 19:58 polazak vlaka za Zagreb
  • 16 dolazak u Zagreb

 

Više o programu Renesansnog festivala možete vidjeti OVDJE.