Menu

PAN doveo helikopter u Varaždin – u roku odmah

Velika nagradna igra PAN piva završila je prije desetak dana, a glavna nagrada posljednjeg kola otišla je u Varaždin. Vesna Herceg osvojila je prekrasan Volkswagen T-Roc, a osim toga, i sasvim jedinstven doživljaj – vožnju helikopterom u vlastitom gradu.


Varaždin, 9.kolovoza 2018.
– Sunčanu nedjelju u Varaždinu jedna mlada obitelj iz Varaždina dugo će pamtiti. Radi se o obitelji Vesne Herceg, dobitnice glavne nagradne igre Pan piva, koja je osim fenomenalnog Volkswagenovog T-Roca osvojila i vožnju iznad grada helikopterom.

Pan helikopter poveo je Vesnu, njenog supruga i oca na vožnju iznad grada, dok je na varaždinski aerodrom stigao novi T-Roc, a uzbuđenje dobitnica nije skrivala. Iako je Vesna priznala da je muški dio obitelji najviše doprinio nagradi, jer su pili pivo, ona je ta koja je u Pan aplikaciju unosila kodove i bila sretne ruke.  

U roku odmah nagradna igra PAN piva time je i službeno završila nakon punih pet mjeseci. Ukupno, Pan je kroz nagradnu igru podijelio 3.615 nagrada, uključujući tri glavne nagrade – kamper Hymer Aeris Rock, vaučer za putovanja u vrijednosti 100.000 kuna i VW T-Roc. Ipak valja reći da Pan aplikacija i dalje nastavlja nagrađivati, pa tako korisnici mogu osvajati bodove i zamijeniti ih za atraktivne nagrade.

Pan bodove moguće je osvajati putem kvizova, igara i pozivanjem prijatelja u aplikaciju. U jednom danu može se odigrati bezbroj igara, ali samo se tri pokušaja nagrađuju Pan bodovima. Također, u jednom danu moguće je pozvati maksimalno tri prijatelja u aplikaciju.

Tijekom nagradne igre, mnogi korisnici aplikacije igrali su i kvizove u Pan aplikaciji, pa je i kviz dodatno nadograđen. 

Novost u aplikaciji je kategorija igara, a svi koji su u nagradnoj igri koristili aplikaciju i unijeli barem jedan kod, započinju skupljanje bodova sa 100 Pan bodova na svom računu.

Zato, vrijedi se nastaviti družiti uz Pan!